Luottokortti

Luottokortti tasapainottaa arjen taloutta, ja on kätevä työkalu paikkaamaan äkillisten menojen aiheuttamat lovet lompakossa. Vaikka luottokortin luottoa ei koskaan käyttäisikään, on luottokortti kuitenkin hyvä olla ihan vain yllättävien menoerien varalta. Parastahan kuitenkin olisi jos luottokortti hyödyttäisi arkea muutenkin, eikö?

Norwegianin luottokortilla säästät lomamatkaan huomaamatta Bank Norwegian, joka on Suomen uusin tulokas kulutusluottojen ja luottokorttien maailmassa, tarjoaa luottokorttia joka kerryttää Norwegian lentopisteitä. Kaikessa lyhkäisyydessään Norwegianin luottokorttia käyttäen säästät lomamatkaan huomaamattasi. Joka kerta kun käytät kortin luotto-ominaisuutta sinulle kertyy pisteitä jotka voit vaihtaa vaikka Vegasin matkaan. Kätevää! Kun käytät Norwegianin luottokorttia saat:

  • Bonusta jopa 20% asti CashPoints-pisteinä, kun lennät Norwegianilla
  • Bonusta 1% CashPoints-pisteinä kaikista tavaraostoista- säästät koko vuoden ajan seuraavaa lomaasi varten

Vuosimaksuton luottokortti

Kyllä, maksuton luottokortti! Norwegianin luottokortti ei maksa mitään, ellei sitä käytä. Yleensä pankkien tarjoamissa luottokorteissa on vuosimaksut (noin 50-150€/vuodessa). Norwegianin kortti pysyy taskussasi ilmaiseksi. Tästä syystä luottokortin ottaminen on täysin riskitöntä! Kunhan olet Suomen kansalainen, ja sinulla on säännöllisiä tuloja voit hakea Norwegianin luottokorttia. Erinomaista! Luottokortilla ei ole vuosimaksuja. Ostokset kortilla ovat ilmaisia ja mikäli matkustat Norwegianin lentoyhtiöllä ei Bank Norwegian myöskään veloita käteisnostoista pankkiautomaateilta. Luottokortti sopii myös opiskelijalle.

Ilmainen matkavakuutus

Norwegianin kortti tarjoaa kaikille kortin ottaneille ilmaisen matkavakuutuksen ja matkan peruutussuojan. Tämä on täysin ilmainen etu kaikille kortin omistajille. Kannattaa siis hankkia Norwegianin kortti, ja nopeasti! Vain muutamat kortit ovat vuosimaksuttomia, ja tällä kortilla saat vielä ilmaisen matkavakuutuksen. Mikä sen parempaa?

Korotonta luottoa Norwegianin kortilla

Kaikille tavaraostoille saat jopa 45 päivää kulutonta maksuaikaa. Tämä tarkoittaa että voit ostaa uuden telkkarin vaikka heti, ja maksaa sen 6 viikon päästä. Jos haluat maksaa telkkarin osissa, sekin onnistuu. Tällöin toki lisätään luottoon korot, jotka määritetään erikseen.

Luottokortin hinnat

Vaikka kortti on vuosimaksuton, tulee tietty korkoja, jos luottoa ei maksa kokonaisuudessaan pois ensimmäisessä laskussa. Jos luoton maksaa osissa, tulee päälle korko, joka on kohtuullinen. Osamaksun/luoton hinta määräytyy erikseen.

Luottoa jopa 10 000 € asti

Luottokortin luottorajan voi määrittää jopa 10 000 € asti, jos näin haluaa. Vieläkään kortin käyttö ei maksa, ellei ostosta maksa osissa!

Hae heti sinulle sopivinta luottokorttia. Ei vuosimaksua, edulliset korot, ilmaisia lentolippuja ja ilmainen matkavakuutus – tästä luottokortti ei parane!