Kulutusluotto – Taloudellinen vaihtoehto

Kulutusluotto on yleensä vakuudeton laina jotain erityistä hankintaa varten. Kulutusluottoa voi ottaa niin auton korjausta, paratiisilomaa, häämätkaa tai vaikkapa vuoden bussilippua varten. Luoton käyttökohde voi siis olla mikä vaan mitä sinä kuluttajana milläkin hetkellä tarvitset.

Kulutusluotto on varma valinta suurempaa kertahankintaa varten. Luotto on yleensä vakuudeton ja siihen ei tarvitse takaajia. Tämä mahdollistaa sen, että lainan saa nopeasti omalle tilille. Tämä on kätevää eikö totta. Toki kulutusluotoissa on hintaeroja, joten kannattanee tutkia todelliset vuosikorot ennen päätöstä. Alla olevaan listaan on kuitenkin valittu kotimaisia kohtuuhintaisia luotontarjoajia, jotka kaikki noudattavat Suomen lakia korkoasioissa – voit olla siis varma että nämä luotot ovat siis turvallisia, joustavia ja kohtuuhintaisia!

Mistä löytyy halvin kulutusluotto?

Vaikka löytyy monenmoisia kulutusluoton tarjoajia, on silti selvää että osa luotoista on selkeästi toisia kalliimpia tai edullisempia.

Nordea tarjoaa joustoluottoa seuraavilla ehdoilla:
Avausmaksu 125 €
Tilinhoitomaksu 4,5 € / kk
Nimelliskorko 7%
Tarkastettu nordean sivuilla täältä 10.1.2017.

Kun nopeasti näitä laskeskelee, on selvää korkean avausmaksun takia, että laina on usein pankissa luotontarjoajia kalliimpaa – riippuen tietty kulutusluoton suuruudesta ja maksuajasta. Usein pientä lainantarvetta varten suosisin luottokorttia, koska siinä ei yleensä ole avausmaksuja ja kortin voi saada myös ilman kuukausimaksua!

Jos kulutusluotto on kuitenkin sinun valintasi, suosittelen tutustumaan allaoleviin rahoitusyhtiöihin. Alla olevaan listaan on valittu vain kotimaisia, kohtuuhintaisia ja hyvämaineisia luotontarjoajia, jotka kaikki noudattavat Suomen lakia korkoasioissa – voit olla siis varma että nämä luotot ovat siis turvallisia, joustavia ja kohtuuhintaisia!

Kulutusluotto on usein kertalaina ilman takaajia ja vakuuksia

Useimmat kulutusluoton tarjoajat antavat hyvin raha-asiansa hoitaneille lainaa ilman takaajia ja vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et joudu sitouttamaan läheisiäsi tai vaikkapa asuntoasi luoton vakuudeksi. Joskus tämä näyttäytyy hieman hintavampana lainana, mutta sentään kulutusluottosi on tällöin täysin oma!

Tutustu seuraaviin kulutusluottopalveluihin: