Kilpailuta laina – Näin löydät halvimman lainan!

Kilpailuta laina koska se kannattaa. Joskus aikoinaan, kun ei vielä löytynyt lainojen kilpailuttamiseen keskittyneitä yrityksiä hirveän vaikeaa tehdä kunnon kilpailutus. Piti erikseen lähetellä tarjouskyselyitä, soitella pankinjohtajille ja selvittää lähipankkien paikalliset tarjoukset. Onneksi tämä on kuitenkin helpompaa nykyisin!

Miten laina kilpailutetaan?

Lainan kilpailuttaminen on helpompaa kuin koskaan aikasemmin – kiitos kilpailutuspalveluiden! Nykyisin lainan kilpailutus on helppoa kuin 1 – 2 – 3 – 4!

 1. Klikkaa allaolevien kilpailuttajien sivuille (yksikin riittää)
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
 2. Täytä tietosi ja lainan tarve
 3. Vastaanota tarjouksia rahoituslaitoksilta ja pankeilta
 4. Valitse edullisin tarjous

Kaiken lisäksi lainojen kilpailuttaminen on turvallista – jos lainatarjous ei miellytä, ei sitä tarvitse ottaa vastaan! Kyseessä ovat siis täysin riskittömät palvelut!

Onko lainan kilpailuttaminen turvallista?

Ainakin jos lainan kilpailuttaa seuraavien palveluiden avulla, on kyseessä täysin turvallinen toimenpide. Allaolevat palvelut ovat tarkastettu niin tiedoiltaan kuin laadultaankin. Allaolevat yritykset ovat 100% suomalaisia yrityksia, joten lainan tai luoton kilpailuttaminen on helppoa ja turvallista.

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Kun saat jopa 10 lainatarjousta eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta, on todella helppoa löytää halvin laina – eli se jossa on pienin todellinen vuosikorko. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy kaikki lainan sivukustannukset, joten tätä vertaamalla löydät halvimman lainan.

Miten kilpailuttaja hyötyy tästä?

Lainojen kilpailutuspalvelut hyötyvät siitä, että jos sinä hyväksyt jonkin heidän hankkimistaan lainatarjouksista, saavat he pienen palkkion pankilta tai rahoituslaitokselta. Sinä et siis joudu heidän palkkioitaan makselemaan! Jos et saa mielestäsi tarpeeksi hyvää lainatarjousta, ei sinun tarvitse ottaa yhtäkään lainatarjousta vastaan. Riski on siis täysin kilpailuttajalla; ei sinulla!

Mukavia lainan kilpailutushetkiä!