Ilmainen ensilaina – heti tilille!

Ilmainen ensilaina tarkoittaa monien pikalainayhtiöiden tarjoamaa kampanjaa, jossa ensimmäisen lainan saa ilmaiseksi!

Koroton pikavippi on nopea tapa saada helpotusta etenkin silloin, jos palkkapäivä on vasta muutaman päivän päästä, lompakko ammottaa tyhjyyttään ja jääkaapissa on pelkät valot. Paikalainan (tai pikaluoton) saat nopeasti tilille, ja sillä saa paikattua pieniä arjen tuomia haasteita. Ilmainen ensilaina on edullinen tapa lainata ennen palkkapäivää, tai jos vaikka luottokortti on tapissa.

Pikalainat, eli vanhalta kutsumanimeltään pikavipit, ovat nopeita kertaluontoisia lainoja, joissa on yleensä korkeahkot korot suhteutettuna lainan aikaan. Kuitenkin kaikkien meidän onneksi löytyy monelta yritykseltä myös ilmaisia ensilainoja ja ilmaisten pikalainojen kampanjoita!

Alla on listaus luotettavista kotimaisista yrityksistä, jotka tarjoavat ilmaisia lainoja:

Lista

Ensilaina ilman kuluja ja korkoja

Yritykset, jotka tarjoavat ilmaisia ensilainoja, tekevät näitä kampanjoita oman tunnettuuden lisäämiseksi. He haluavat näyttää sinulle, eli asiakkaalle, kuinka hienosti, helposti ja nopeasti lainat tilille maksetaan – ihan siltä varalta jos joskus haluat lainata lisää rahaa!

Miten ensilainaa haetaan?

1. Mene lainantarjoajan sivuille, joka tarjoaa uusille asiakkaille ilmaista ensilainaa:

Koroton laina – auttaa löytämään oikean paikan!

2. Hae lainaa ohjeiden mukaisesti

3. Kirjaudu pankkitunnuksilla

4. Kun tunnistautuminen on tehty, luottotiedot tarkastettu ja ensilaina on myönnetty, rahat siirretään heti tilillesi.

Huomioithan, että sinulla pitää olla luottotiedot kunnossa kun haet ilmaista ensilainaa.

Jatkonostoja voit tehdä tekstiviestillä tai pankkitunnuksilla tarjoajan sivuilla. Koska ensilainaa hakiessa et ole ennen oletettavasti ollut yrityksen asiakkaana, toimii pelkkä pankkitunnuksilla tunnistautuminen. Kun ensilaina on maksettu takaisin luotonantajalle, voidaan seuraavia lainoja hakea yleensä myös tekstiviestillä. Tähän tarvitset yleensä oman pin-koodin tai salasanan.

Korottoman ensivipin ikäraja

Aika usein pikavippiyrityksillä ja kulutusluottoyhtiöillä on yli 20 vuoden ikäraja. Tämä johtuu siitä, että pikavippiyritykset epäilevät 18-20 vuotiaiden olevan huonompia laskun maksajia. Kaikkien kunnon 18-vuotiaiden kansalaisten onneksi, löytyy paikkoja, joista saa kuluttoman ja korottoman (eli ilmaisen) ensimmäisen lainan – jopa silloin kun olet varhaisessa aikuisiässä!

Vältä velkakierre – vippaa kohtuudella

Jos et saa maksettua vippejä takaisin, eli tulee tilanne kun vippien määrä ylittää tulot on kyseessä paha tilanne ja todellinen velkakierteen vaara. Joudut ottamaan lisää vippejä, jotta voit maksaa edelliset takaisin. Jos vippiä ei enää saa maksettua saattaa sinulle tulla maksuhäiriömerkintä. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tulee eteen muun muassa seuraavia ongelmia: et voi saada asuntolainaa, et voi perustaa pankkitiliä yritykselle, et voi saada autorahoitusta ja vuokra-asunnon saaminen vaikutuu huomattavasti. Seuraavilla vinkeillä pidät luottotiedot kunnossa – ja maksuhäiriömerkinnän kaukana!

  1. Pidä huolta että sinulla on vain yksi vippi/ensilaina avoimena kerralla.
  2. Älä käytä vippirahaa turhuuksiin.
  3. Pidä muistiota/exceliä menoistasi, jotta tiedät mihin rahasi kuluu
  4. Maksa aina vippi eräpäivään mennessä.
  5. Vältä turhia kustannuksia.
  6. Pyri yhdistämään lainat, jolloin velka pysyy kasassa

Jos kuitenkin tapahtuu tilanne, kun talous murenee, ja rahaa ei löydy vippien maksamiseen, saat apua ja tukea esimerkiksi Takuu Säätiön talous- ja velkaneuvonnasta.